Natursnokarna

12241457_1062552460442497_3691240680100787026_n-300x231

Det finns mycket spännande i naturen! Natursnokarna ordnar utflykter där barn och deras vuxna leker, upptäcker och undersöker naturen tillsammans. Kanske bygger vi en holk, fikar vid elden eller bara är – ute. Det är rolig att lära känna och förstå naturen och samtidigt lär vi oss att vara rädda om den.

Natursnokarna är Naturskyddsföreningens barn- och familjeverksamhet. Alla barn mellan 2-10 år som har med sig en vuxen som är medlem i Naturskyddsföreningen är välkomna. Det kan vara pappa, mormor, farbror, gudmor eller snälla granntanten. Att vara natursnok är superenkelt – det är bara att klä sig efter väder och haka på.

För mer information: kansli.orebro.varmland@naturskyddsforeningen.se

Natursnokar i Örebro län

Natursnoksaktiviteter genomförs på olika sätt i några av våra kretsar i länet. Det varierar beroende på vilka som är aktiva och hjälper till. Länkar till de olika kretsarna finns under fliken "Naturskyddsföreningen Örebro län" längst upp på sidan. Finns inte Natursnokarna i din kommun kan du kanske vara med och starta en grupp. Ta kontakt med Kajsa på kansliet så får ni hjälp att komma igång.

Om natursnokarna kan du läsa här

Bli natursnoksledare

Har du upptäckarlust och gillar att vara ute med barn? Du behöver inte vara expert, biolog eller lärare.
Vi arrangerar kurs för dig som vill bli ledare för Natursnokarna – Naturskyddsföreningens barn- och familjeaktiviteter.

Kolla in hur vi utbildar och anmälan