Regionkansliet i Örebro och Värmlands län

Hala. Eva, David, Kajsa och Ankie på marken i skogen

Från vänster: Hala Buraq, tidigare kommunikatör Eva Berg, David Tverling, Kajsa Grebäck, Ankie Rauséus. Vi är på besök i Utnäsets naturreservat i södra delen av länet.

Naturskyddsföreningen i Örebro län har ett gemensamt kansli tillsammans med Värmlands län. Kansliet stöttar länsförbunden och kretsarna, och driver olika projekt.

Välkommen att hälsa på oss i Örebro! Det finns böcker att bläddra i, material att låna och personer att bolla idéer med.

Kontakt:

kansli.orebro.varmland@naturskyddsforeningen.se

Hitta hit:

Föreningarnas hus
Slottsgatan 13a

Här sitter också:

Hopajola

Närkes ornitologiska förening (NOF)

Örebro läns botaniska sällskap

På kansliet jobbar:

Kajsa | verksamhetsutvecklare

Kajsa Grebäck är verksamhetsutvecklare i Örebro och Värmlands län, och projektledare i två integrationsprojekt i Örebro län.

kajsa.greback@naturskyddsforeningen.se

Skicka e-post till Kajsa

Elin | kommunikatör

Elin Iderström är kommunikatör i Örebro och Värmlands län, och stöttar kretsar, länsförbund och nätverk/grupper inom kommunikation och marknadsföring.

elin.iderstrom@naturskyddsforeningen.se

Skicka e-post till Elin

David | projektledare skog & vatten

David Tverling är samordnare för skogsgruppen och projektledare för våra tre vattenvårdsprojekt som vi utför tillsammans med skolor i länet.

david.tverling@naturskyddsforeningen.se

Skicka e-post till David

Hala | naturguide

Hala Buraq är naturguide och arbetar med projektet Grön i naturen 2 - Språka mellan tallarna. Hon talar svenska och arabiska.

hala.buraq@naturskyddsforeningen.se

Skicka e-post till Hala

Ankie | Hopajola

Ankie Rauséus är verksamhetsledare för Örebro läns ideella naturvårdsorganisation Hopajola.

ankie.rauseus@naturskyddsforeningen.se

Skicka e-post till Ankie