Vi söker en kommunikatör till regionkansliet

Vår kommunikatör Eva Berg, som har arbetet på regionkansliet sedan november 2019, har tyvärr valt att sluta hos oss av personliga skäl. Därför söker vi en ny kommunikatör på 50 % som kan fortsätta att utveckla oss till en mer kommunikativ organisation. Regionkansliet finns i Örebro.

Är du den personen, eller känner du någon som skulle passa i rollen? Sök tjänsten eller tipsa någon annan!

Jobbannonsen på Arbetsförmedlingens platsbank

Vem söker vi?

Vi söker dig som brinner för att göra andras röster hörda. Du kan strukturera information, du har förmågan att inspirera andra och du finner vägar för att på ett effektivt sätt förmedla föreningens budskap och värderingar. Tillsammans med medlemmar och engagerade bidrar du till att fler blir delaktiga i föreningens arbete.

Din viktigaste uppgift är att fortsätta utveckla föreningen till att bli en kommunikativ organisation. Vi söker någon som ytterligare kan utveckla omvärldens förtroende för föreningen, som kan kommunicera våra visioner och som är väl förtrogen med de digitala verktygen. Du är pedagogisk och gillar att ha kontakt med människor.

I rollen samarbetar du med ideellt aktiva, och det innebär en del arbete under kvällar och helger.

I din roll som kommunikatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

• Utbildning och stöttning i extern kommunikation, för både ideellt aktiva och personal.
  • Processledning och stöd i intern kommunikation.
  • Medverkan i samordning och underhåll av webbplatser.
  • Uppdatering och utbildning inom sociala medier.
  • Processledning av opinionsbildnings- och kampanjaktiviteter.
  • Samordna kommunikationsinsatser riktade till medlemmar och förtroendevalda

För att passa i rollen behöver du ha:

• högskoleutbildning, inriktning kommunikation eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
  • några års arbetslivserfarenhet inom kommunikation
  • kunskap om digital kommunikation och sociala medier
  • kunskaper i webbpublicering, gärna i WordPress
  • kunskaper om e-postmarknadsföring, gärna i Mailchimp
  • erfarenhet av Indesign och Photoshop
  • goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Du behöver också stå bakom Naturskyddsföreningens värderingar.

Det är meriterande om du:

• har erfarenhet av arbete i ideell sektor, gärna inom natur och miljö
  • har erfarenhet av filmredigering

Varmt välkommen med din ansökan senast den 10 februari 2021!

Vi arbetar med löpande urval. Vänta därför inte med din ansökan.

Skicka ansökan till silke@oskevik.se.

Start så snart som möjligt, gärna i slutet av februari.

Arbetet utgår från kansliet i Örebro. Det är möjligt att jobba delvis hemifrån.

Om regionkansliet

På vårt regionkansli är vi ca 6 anställda. Vi jobbar med skog, vatten och integrationsprojekt och ger stöd till 13 lokala kretsar i Värmland och 11 lokala kretsar i Örebro län. Dessutom arbetar vi ihop med olika nätverk och grupper i de båda länen. Vi jobbar på uppdrag av våra länsförbund i Värmland och Örebro län.

Om regionkansliet