Skogskväll i pinnarnas tecken med Maria Westerberg och Johannes Söderqvist

 

”Skogen liksom strör ut sina sagor i form av pinnar framför mig på stigarna som vore de ledtrådar till något viktigt och jag trampar på och samlar dem som om jag skulle finna det. Pinnarna blir lustiga och rörande träfigurer, var och en med en egen krokvuxen berättelse. De följer med till Örebro tillsammans med min man Johannes Söderqvist som framför en och annan trudelutt till mina texter. Jag täljer och förtäljer om när gränser mellan yrke och liv, dröm och verklighet, människa och natur inte längre är så tydliga.”                                                                                                                Maria Westerberg

 

Facebook: https://www.facebook.com/events/208786512970158/

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.