Naturskyddsföreningen i Örebro läns skogsgrupp!

NTall i Skärmarbodau har vi startat en Skogsgrupp i Naturskyddsföreningen Örebro län.

Detta är chansen för dig som älskar skogen och också älskar att skydda den, att få träffa nya skogsvänner och även att få uppleva många nya naturmiljöer i vårt fantastiska län
samt lära dig om skogen och alla dess invånare.

Vi är mycket glada att skogsgruppen är igång!

Nästa möte tor 25e feb,

Föreningarnas Hus, Örebro kl 1800Då kommer en tjänsteman från avdelningen för Skyddad Natur (områdesskydd) på Länsstyrelsen Örebro) och berättar om läget för vårt län.

BOKA ÄVEN IN ONSDAGEN DEN 9 MARS, för då kommer MALIN SAHLIN, skogsansvarig på Naturskyddsföreningen till oss och pratar om skogspolitik, läget samt annat vi behöver veta.

VI vill också be alla att sprida till intresserad att vi finns och att alla är välkomna.

Vi vill veta vad som händer i era skogar också.

Hör av dig till kansliet om du vill vara med kajsa.greback@naturskyddsforeningen.se

Örebro läns skogsnätverk

Hålls ihop av Hopajola och består Skydda skogen, Naturskyddsföreningen i Örebro län, Fältbiologerna och enskilda personer som är intresserade av skog och skogsfrågor.

Skogsnätverket är en mötesplats för alla skog intresserade i Örebro län. Nätverket ska fungera som ett verktyg för att sprida skogsaktiviteter som görs under året av olika aktörer.

Skogsnätverkets syfte är att lyfta skogens värde utifrån naturvärden, sociala värden och ekonomiska värden.  I nätverket vill vi:

• samlas kring skogsfrågor
  • följa och sprida insikt om vad som händer i skogsfrågan
  • förmedla och dela olika kunskaper och åsikter om skogsfrågor

Vill du vara med i Örebro läns skogsnätverk? skriv till natur@hopajola.se