Framtidsveckan och Miljövänliga veckan 26 september – 4 oktober

Vecka 40 smäller det igen. Då är det dags för vår traditionella storsatsning, Miljövänliga Veckan. Målet är att sätta en viktig konsumentfråga i rampljuset. Under veckan serveras ekofika, det är föreläsningar och utställningar på olika platser i länet Läs mer: Byt till eko

Om ni vill genomföra ekofika på jobbet, i skolan, på ett café eller med vännerna kan ni hitta material genom att klicka här.

I Örebro län sammanfaller Miljövänliga veckan med Framtidsveckan.

Hösten 2015 satsar vi på att genomföra den fjärde Framtidsveckan i Örebro län. Framtidsveckan skapar mötesplatser där lokal hållbar utveckling står i centrum. Genom mängder av positiva exempel visar vi att det går att förändra vårt sätt att leva, förvalta vår jord och utveckla våra lokalsamhällen! Något vi måste göra om våra barn ska ha en framtid. ALLA som vill kan anordna något under Framtidsveckan, själv eller tillsammans med andra! framtidsportalen.se

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.