Välkommen till Naturskyddsföreningen Örebro län.

Tillsammans med länets kretsar har vi kraft att förändra.

Du kan vara med genom att vara/bli medlem och engagera dig i någon av våra lokala kretsar, bli med i våra nätverk eller arbetsgrupper. I dagsläget har vi bl.a. ett aktivt skogsnärverk, handla miljövänligt nätverk, en vindkrafts grupp, naturguidenätverk, tio lokala kretsar fulla av aktiviteter och ett nära samarbete med Hopajola.

På länskansliet jobbar:

• Kajsa Grebäck, verksamhetsutvecklare 019-16 83 19, kajsa.greback(a)naturskyddsföreningen
  • Åsa Wistrand, verksamhetsledare för Hopajola, 019-16 83 09, asa.wistrand(a)naturskyddsforeningen.se

Program och kontaktuppgifter till de lokala kretsarna hittar du under fliken Lokala kretsar. Tyvärr saknar vi kretsar i Ljusnarsbergs  och Laxås kommuner, vill du vara med och starta upp en krets så hör av dig till kansliet. Det går alldeles utmärkt att vara med i grannkommunernas kretsar.

Mer om Hopajola hittar du på hopajola.se  Här hittar du  ett kalendarium fullt med utflykter i länet Du kan ge ett stöd till naturvård i länet, beställa en naturguide mm.

Läs mer om Örebro läns skogsnätverk