Kemikalier i barns vardag

kemikalier i barns vardag

Du är välkommen att lyssna på Anna Frosters  föredrag om ”kemikalier i barns vardag” och du inbjuds även att vara med och diskutera hur vi kan jobba vidare med frågan. Anna är författaren till boken ”Den flamsäkra katten” och kommer till Örebro län under november.

Vi hoppas att många föräldrar, politiker, skol- och barnomsorgspersonal, vårdpersonal och andra som berörs av barns vardagsmiljöer kommer.

Inbjudan: kemikalier i barns vardag

Örebro 18 och 25/11, Askersund 19/11 och Karlskoga 25 november.

Föreläsningsturnén ingår i ett regionsamarbete i kemikaliefrågan och berör miljömålet ”Giftfri miljö”, ett miljömål som de flesta kommuner jobbar med. Arrangörer är Länsstyrelsen Örebro, Örebro läns Landsting, Naturskyddsföreningen och Studiefrämjandet.

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.